Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Biofarm Inhalant 10ml solutie...

Biofarm Inhalant 10ml solutie uleioasa

Indicatii: Adjuvant in tratamentul afectiunilor respiratorii. Aromaterapie. Mod de administrare: Uleiurile esentiale sunt potrivite pentru inhalatii in afectiunile respiratorii datorita proprietatilor terapeutice decongestive, tonice si calmante. Pe baza experientei medicinei traditionale, produsul Inhalant poate fi folosit si in aromaterapie, avand ca efect: • Relaxare si purificare, prin utilizarea a 10-15 picaturi de Inhalant in apa de baie; • Reducerea stresului si echilibrarea tonusului prin parfumarea uleiului de masaj cu 3-5 picaturi de Inhalant. • Inducerea unei stari de revitalizare si relaxare, obtinuta prin evaporarea solutiei la temperatura camerei sau folosind o sursa de caldura, cu ajutorul unui vas pentru aromaterapie. Prezentare: Cutie cu un flacon a 10 ml Concentratia: Ulei de brad, ulei de menta, ulei de eucalipt, ulei de levantica, terpineol, alcool denaturat

Acest produs Biofarm Inhalant 10ml solutie uleioasa din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema hidratanta pentru fata si corp piele uscata si foarte uscata, 177ml, CeraVe
Balsam hidratant dupa ras, 75ml, Gamarde
Periuta electrica sonica GTS2066, Dr. Mayer
Glezniera elastica marimea L, 1 bucata, Narcis
Vitamina B3 (niacinamida) 500mg, 100 comprimate, Vitaking
Corector iluminator pentru ten Instant Perfector - Rose Ivory, 4ml, Cupio
ORGRAN Cereale din orez si mei cu fructe de padure, 300g
SECOM SYNERGIZE-YOUR-GUT 30 CAPSULE VEGETALE
Crema de par modelatoare Curl Amplifier Bed Head, 43ml, Tigi
chevron-right-circle