Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Secom Good Routine Cold-Care...

Secom Good Routine Cold-Care Hot Drink 8 plicuri

Cold-Care Hot Drink Good Rouytine, Secom, 8 plicuri: poate contribui la sustinerea sanatatii sistemului imunitar si a capacitatii de aparare a organismului, ajuta la reducerea oboselii si cresterea capacitatii de recuperare a organismului in cazul dezechilibrelor imunitare. Are o formula complexa care contine ingredientul standardizat si patentat din Pelargonium sidoides, extracte standardizate din echinacea, ghimbir si zinc. Suplimentul alimentar are aroma placuta de fructe de padure, nu contine zahar si este recomandat adultilor si copiilor peste 7 ani. Ingrediente: ghimbir, echinacea, muscata, citrat de zinc. Mod de administrare: Se dizolva continutul unui plic in 150 ml apa calda. Copii 7-12 ani: 1 plic de 2 ori pe zi. Adulti si copii de peste 12 ani: 1 plic de 3 ori pe zi, dupa masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Atentie: Utilizarea de catre persoanele sub 7 ani, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre ingrediente, persoanele care folosesc medicatie alopata (in special anticoagulante), persoanele carora urmeaza sa li se efectueze o interventie chirurgicala sau diagnosticate cu tulburari de coagulare se poate face doar la recomandarea unui specialist. Cantitate: 8 buc. Afectiuni: Raceala si gripa, Sistem imunitar. Particularitati: Fara zahar.

Acest produs Secom Good Routine Cold-Care Hot Drink 8 plicuri din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de hibiscus si menta bio New Sensation, 10 plicuri, Hari Tea
Ceai din traista ciobanului, 50g, Plafar
FARES CEAI MATASE PORUMB 50G
Steaua Divina Regenerare Colon, 90 capsule
Naturalis StresControl, 20 comprimate
Ser de fata Wonder Releaf Centella Serum, 60ml, Purito
Bio Maca, 60 capsule, Zenyth
Sampon cu ulei de cocos pentru par foarte uscat si frizzy, 400ml, Arganicare
L'Erbolario Spumant de baie Iris, 250ml
chevron-right-circle