Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Ialuvit Solutie Oftalmica 15...

Ialuvit Solutie Oftalmica 15 flacoane 0,6ml

Indicatii: Ialuvit stabilizeaza filmul lacrimal si reduce disconfortul si solicitarile cauzate de clipire si de miscarile oculare; Cianocobalamina si taurina, mai exact o vitamina din complexul B si un aminoacid, sunt prezente din punct de vedere fiziologic in tesuturile segmentului anterior al ochiului si, impreuna cu acidul hialuronic, pot fi adjuvanti in procesul de reepitalizare a suprafetei corneene; Ialuvit are la baza o formula de solutie hipotonica cu rol de compensare a posibilei hiperosmolaritati a filmului lacrimal si, datorita compozitiei sale saline speciale, reface si mentine la nivel fiziologic concentratia unor ioni importanti, precum sodiul, potasiul si magneziul, esentiali pentru sanatatea suprafetei oculare. Ingrediente: Hialuronat de sodiu (0.5%) + Taurina (0.5%) + Cianocobalamina (0.05%). Mod de utilizare: Utilizarea Ialuvit este individuala, in functie de situatia dumneavoastra si de recomandarile medicului oftalmolog. In general, se instileaza 1-2 picaturi de solutie in sacul conjunctival al fiecarui ochi, de cate 3-4 ori pe zi. Precautii / Atentionari: Ialuvit se poate folosi doar pentru uz extern. Ialuvit nu trebuie utilizat imediat inainte de administrarea medicamentelor folosite in scopuri curative si nici in urmatoarele zece minute dupa administrarea topica a unui eventual tratament medicamentos.

Acest produs Ialuvit Solutie Oftalmica 15 flacoane 0,6ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

76.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Biomobil L95, 63 capsule, Fares
Scutece cu sistem inchis Super Plus, Small, 10 bucati, Seni
EYESTIL SPRAY OFTALMIC 10ML
Ahava Masca hidratanta Time to Hydratex, 8ml
Jeleu micelar organic pentru ten sensibil, 25g, Dermatherm
Spray tratament pentru par deteriorat K-Pak Liquid Reconstructor, 300ml, Joico
Ulei de cocos virgin organic, 60ml, Sabio
Bebe Dor Biberon cu gura larga BPA Free, 240 ml
Gel spumant pentru curatarea fetei Oblepikha C-Berrica, 145ml, Natura Siberica
chevron-right-circle