Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Secom Arniflora Arnica Gel...

Secom Arniflora Arnica Gel 28.35g

Avantaje: produs 100% natural, homeopat contine Arnica, ingredient inclus în Farmacopeea Homeopata Americana Efecte adjuvante reduce inflamatiile si durerile post-traumatice in hematoame (vanatai), entorse, luxatii, contuzii, cu ajutorul sesquiterpenilor (substante de origine vegetala ce intra in compozitia plantei Arnica) reduce febra musculara cauzata de suprasolicitare fizica reduce inflamatiile si durerile in afectiunile osteo-articulare (artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza cervicala, guta, miozita, fibromialgie, tunel carpian, tendinita, bursita, torticolis - contractura muschilor gatului) calmeaza pruritul, senzatiile de arsuri, acneea, eruptiile cutanate stimuleaza vindecarea escarelor de decubit amelioreaza fragilitatea capilara, tonic venos (varice, hemoroizi) astringent, hemostatic in sangerari externe antibacterian, antimicrobian Compozitie per tub: 8% Arnica (Arnica Montana) 1 x HPUS* * Ingredient inclus in Farmacopeea Homeopata Americana Mod de administrare: Se aplica gelul in strat subtire pe zona afectata. Se maseaza usor sau se foloseste o compresa. Pentru rezultate optime, a se utiliza cat mai repede dupa incident. Adulti si copii peste 2 ani: se aplica gelul pe zona afectata de maxim 4 ori/zi. A se utiliza pentru copii sub 2 ani doar la recomandarea consultantului de specialitate. Inainte de utilizare, se recomanda persoanelor cu hipersensibilitate testarea pe o zona mica. Continut: tub 28.35 gr

Acest produs Secom Arniflora Arnica Gel 28.35g din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lotiune de corp Noble Epine, 75ml, L'Occitane
Fancy Blue Elf 365 de purtari 2 lentile/cutie
Plasture transparent Hydrofilm 10x15 cm, 10 bucati, Hartmann
Bio-Glucosamin Plus, 30 tablete, Pharma Nord
Scrub exfoliant pentru corp Blue Lagoon, 510g, Tree Hut
Verset Apa de parfum Radiance 100 ml
Pachet Vervain & Vanilla, Sense of Nature
INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE HYALURONIC SER 30ML
Orteza incheietura mainii drepte din neopren, 1 bucata, Orthomed
chevron-right-circle