Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Secom Childlife - Elderberry...

Secom Childlife - Elderberry Super-Immune SoftMelts x27 tbs

Contine: -Drojdie-de-bere Wellmune (sursa de 1.3/1.6 beta-glucan), 50 mg/1 tableta, ingredient studiat stiintific pentru sustinerea sanatatii sistemului imunitar; -contine indulcitori naturali printre care stevie si xilitol; Contribuie la : -functionarea normala a sistemului imunitar; -sustinerea capacitatilor de aparare si de recuperare ale organismului in faze cronice, dar si acute ale dezechilibrelor imunitare: -ofera suport in cazul reducerii intensitatii si a recurentei manifestarilor asociate dezechilibrelor imunitare induse de diversi factori perturbatori, in special a celor de la nivelul respirator. -favorizeaza echilibrarea si reducerea intensitatii manifestarilor asociate proceselor alergice (ex: stranut; obstructie nazala, rinoree apoasa, disfonie, tuse etc); Mod de utilizare: Copii 1-12 ani: -1 tableta pe zi; pentru copii sub 3 ani, tableta se marunteste si se amesteca cu mancare; Copii de peste 13 ani: cate 1 tableta de 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate;

Acest produs Secom Childlife - Elderberry Super-Immune SoftMelts x27 tbs din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

131.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cremă Pentru Ten Matur, Uscat, Ridat
Crema anti-aging pentru conturul ochilor Plantscription, 15ml, Origins
Niavis Turmeric Latte Pulbere Ecologica Bio, 150g
MASTRELLE CHIC 30+ GEL VAGINAL 25G
Ulei de curatare Eczeane, 1000ml, Noreva
CeraVe Lotiune Hidratanta Pentru Fata si Corp, Piele uscata si Foarte Uscata 236 ml
Crema balsamica cu smochine, 250 ml, Greek Land
Ata dentara mentolata Easy Waxed, 40m, Trisa
Gainer proteine din zer ON Serious Mass, Chocolate, 2.73 kg, Optimum Nutrition
chevron-right-circle