Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sistem nervos si memorie
  4. /
  5. Neuro Protect 120 capsule,...

Neuro Protect 120 capsule, FarmaClass

Neuro Protect Proprietati: - intrarzie procesul natural de imbatranire si mentine un tonus general ridicat; - amelioreaza simptomele neplacute legate de varsta inaintata; - protejeaza celulele si tesuturile organismului de atacul radicalilor liberi pe care ii neutralizeaza si elimina; - sustine capacitatea de invatare, de memorare si de redare a informatiilor, fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia; - imbunatateste starea emotionala, sociabilitatea, adaptabilitatea si capacitatea motorie. Ingrediente active per capsula: Pulbere din radacini de Turmeric (Curcuma longa) 90.0 mg, extract uscat din frunze de Ginkgo biloba standardizat la 24% ginkgoflavone si 6% terpene lactonice 60 mg, extract apos uscat (10% maltodextrina) din fructe de Goji (Lycium barbarum) standardizat la 45% polizaharide 50.0 mg, fosfatidilcolina 20.0 mg, lecitina din Soia (Glycine hispida) 20.0 mg, extract hidroalcoolic uscat din seminte de struguri (Vitis vinifera) standardizat la 95% PAC 20.0 mg. Mod de administrare: 1 capsula de 2 ori pe zi, administate pana la ora 16.00 in timpul meselor. Se recomanda administrarea produsului timp de minim 3 luni. Prezentare: 120 capsule

Acest produs Neuro Protect 120 capsule, FarmaClass din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZIAJA Jasmine Oil- Apa micelara 50+, 200ml
Healthy Libido, 60 capsule, Natural Doctor
Tetina cu debit pentru hrana consistenta Natural Response, 6 luni+, 2 bucati, Philips Avent
Tinctura Colesterolus, 200ml, Faunus Plant
Dr PawPaw Balsam multifunctional, nuanta Peach, 10ml
Proteine din zer iMass cu aroma de capsuni, 2500g, Genius Nutrition
Crema multi-activa de noapte pentru ten normal cu ceramide si hyaluron, 60ml, Sabio
PlantExtrakt Polygemma 16 ( plamani ) x 50 ml
LINEX COMPLEX 14 CAPSULE
chevron-right-circle