Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Par si Scalp
  4. /
  5. Balsamuri si Masti
  6. /
  7. Rene Furterer Karite Hydra...

Rene Furterer Karite Hydra Masca hidratanta cu efect de stralucire 200 ml

Caracteristici: Este recomandat pentru un par frumos si radiant. Fara silicon. Are o textura cremoasa cu parfum delicat care netezeste firele de par si confera hidratare de duarat fara a ingreuna parul. Hidrateaza intens parul uscat datorita extractului de shea, un ingredient cheie natural, legendar, combinat cu un complex de restructurare. Are o pelicula hidrolipidica este intarita, oferind o protectie optima si de durata pentru par. Descurca instantaneu de la radacina pana la varf, lasand parul usor de aranjat, matasos si suplu, stralucitor si usor. Prezentare: 200 ml Mod de utilizare: Dupa samponare, aplicati o cantittate mica de masca hidratanta cu efect de stralucire, portiune cu portiune, pe intreaga suprafata a parului, uscat in prealabil cu prosopul. Lasati sa actioneze timp de 3-5 minute, descurcati si apoi clatiti cu apa din abundenta. Folositi o data sau de 2 ori pe saptamana.

Acest produs Rene Furterer Karite Hydra Masca hidratanta cu efect de stralucire 200 ml din categoria Par si Scalp se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

120.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Afroman Forte, 100ml, Steaua Divina
Napolitane cu crema de cacao, 65g, Hammer Muhle
Plasturi pentru ten iritat, motive vacanta, Patch Holic
TISODENT Clorhexidina gel, 50ml
Bautura din orez, 250ml, Isola Bio
HIPP 2342 CEAI NURSING PENTRU ALAPTAT 200G
Periuta de dinti Easy Clean Soft, 1 bucata, Biorepair
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2828 052
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen WD1191 C1
chevron-right-circle