Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Oase - Articulatii si...
  4. /
  5. Balsam Gheara Dracului, 250ml,...

Balsam Gheara Dracului, 250ml, Crevil

Indicaţii: Datorită efectelor multiple pe care le are, localnicii din Africa de Sud folosesc planta Gheara Dracului pentru îngrijirea pielii. Ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, relaxarea şi regenerarea tonusului muscular, mărirea mobilităţii articulare, regenerarea cartilajelor, calmarea şi dispariţia durerilor reumatismale. Este indicată în cazuri de reumatism articular, coxatroză, poliartrită reumatoidă, de reducere a durerii şi se foloseşte ca suport în terapia bolilor sistemului muscular. Utilizare: se aplică pe piele şi se masează până la absorţie totală. Păstrare: se recomandă păstrarea gelului în locuri ferite de căldură şi umezeală.

Acest produs Balsam Gheara Dracului, 250ml, Crevil din categoria Oase - Articulatii si Muschi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca detoxifianta cu carbune Peel-Off MineralActiv, 100ml, AslaVital
Crema anticearcane pentru ochi sensibili Intral, 15ml, Darphin
BIODERMA SENSIBIO AR BB CREAM 40ML + H2O AR LOTIUNE 250ML CADOU
Crema de fata Triple Peptide Joy, 50ml, Skinergist
Vopsea de par naturala Saten inchis (3.0), 140ml, Noah
DONAVITAL SOLUTIE 120ML
Tensiometru digital de incheietura RS2, 1 bucata, Omron
Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG3369 502
Jucarie termica din plus vacuta cu recipient pentru apa calda/rece, 0.8l, Sanger
chevron-right-circle