Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Tratamente Dermatologice
  6. /
  7. Bionike Proxera Keratoff Crema...

Bionike Proxera Keratoff Crema cu Uree 10% 100 ml

Tratament pentru pielea foarte uscata si descuamata. Are o actiune keratomodulanta si favorizeaza hidratarea naturala a pielii. Elimina orice discomfort, calmand pielea iritata. Poate fi folosit ca adjuvant in terapiile dermatologice (dermatita atopica), in cazul descuamarilor sau a psoriazisului. Fara conservanti, fara arfum, fara gluten. Compozitie: apa, uree 10%, parafina lichida, etilhexil palmitat, gluconolactona, propilen glicol, trigliceride caprilica/caprica, poligliceril-4 izostearat, 1,5-pentandiol, petrolat, trigliceride C12-18 hidrogenate, PEG-30 dipolihidroxistearat, lactat de sodiu, disteardimoniu, hectorit, ciclopentasiloxan, etilhexilglicerina, dimeticona, extract de Lonicera Japonica, tropolon.

Acest produs Bionike Proxera Keratoff Crema cu Uree 10% 100 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei Bio Antivergeturi Maternite, 105ml, Mustela
SANA COTIERA MARIME M 20-24CM
Soflens Daily Disposable unica folosinta 30 lentile/cutie
Masca pentru par coloranta tratament cu Keraguard Match Deep Red Intensive, 200ml, Sensido
Kebene Pro Baby picaturi, 20ml, Terapia
Pasta de dinti Be You Orange, 60ml, Curaprox
Sampon anti-matreata grasa Defence Hair, 200ml, Bionike
Skip Hop Set boluri anti-alunecare, Girafa
Lac pentru unghii Sheer Beauties Nail Polish 070 - Nudie Beautie, 10.5ml, Catrice
chevron-right-circle