Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Biotrade Pure Skin Crema...

Biotrade Pure Skin Crema de Zi cu Efect Iluminator SPF 50+ 50 ml

O combinație formată din acid hialuronic cu masă moleculară mică, niacinamidă și acid tranexamic. Reface densitatea și elasticitatea pielii. Ofera pielii prospețime, strălucire și o hidratare optima. Acidul tranexamic din formulă are acțiune regeneratoare și oferă garanția strălucirii de durată a tenului; Protecția solară foarte ridicată SPF50+ este inclusă într-o textură mătăsoasă, care se absoarbe imediat fără a lăsa urme. Mod de utilizare: Aplicați dimineața un strat subțire pe față și gât prin mișcări ușoare. Pe parcursul zilei reaplicați dacă este necesar. Ingrediente: aqua, niacinamide, propylheptyl caprylate, butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, glycerin, tranexamic acid, peg-20 methyl glucose sesquistearate, tocopheryl acetate, methyl glucose sesquistearate, dimethicone, sodium hyaluronate, phenoxyethanol, sodium acrylates copolymer, parfum, lecithin, ethylhexylglycerin, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol.

Acest produs Biotrade Pure Skin Crema de Zi cu Efect Iluminator SPF 50+ 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

87.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paste din grau dur Conghilie, 250g, Dalla Costa
Crazy Red Devil 90 de purtari 2 lentile/cutie
MYOOPS 30 COMPRIMATE
Crema protectiva cu oxid de zinc Triderm Baby, 100ml, Bionike
ZENYTH BEAUTY HELP STRAWBERRY PULBERE PENTRU SHAKE 300G
SECOM L-ARGININE 30 TABLETE 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA
Yogi Tea Ceai din curcuma/turmeric, 17 plicuri
Aminoacizi pudra cu aroma de cola iGlutamine, 450g, Genius Nutrition
Scrub de fata, Viso Peeling Effect, 50ml, Lovren
chevron-right-circle