Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Biotrade Pure Skin Spuma...

Biotrade Pure Skin Spuma de Curatare 150 ml

Indicată pentru o piele cu pori dilatați, puncte negre și ten neuniform. Îndepărtează blând impuritățile, curăță și micșorează porii, elimină punctele negre și uniformizează aspectul general al tenului. O formulă fără sulfați care nu irită și nu usucă pielea. Un produs hipoalergenic, fără parabeni. Indicata pentru toate tipurile de ten. Mod de utilizare: Umeziți pielea și aplicați cantitatea dorită de spumă. Întindeți prin mișcări fine, circulare și clătiți din abundență cu apă. Se recomandă a se utiliza dimineața și seara. Compozitie: acid azelaic, aqua, coco glucoside, propylene glycol, lauryl glucoside, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, azelaic acid, parfum, hexyl cinnamal, linalool, geraniol. Precautii: dacă apare senzație de arsură, mâncărime sau roșeață intensă întrerupeți folosirea produsului. Dacă aceste manifestări nu dispar în 3 zile consultați un medic dermatolog.

Acest produs Biotrade Pure Skin Spuma de Curatare 150 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de ochi Nourish Avocado, 2 x 40ml, Tenzero
Gel pentru igiena intima zilnica Original, 250ml, Eva Intima
Queen's Trilogy Blue 30 de purtari 2 lentile/cutie
Kotex Absorbante zilnice Natural Normal, 20 bucati
Apa micelara bifazica cu Acid Hialuronic, 400ml, Clinians
Scrub de corp Kenyan Mango, 250ml, Organic Shop
Ulei din boabe de soia presat la rece, 250ml, Solaris
Pasta de dinti Lasting Flawless, 75 ml, Pearl Drops
Spuma de curatare pentru ten Balancing Collagen, 100ml, Tenzero
chevron-right-circle