Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Biotrade Pure Skin Ser...

Biotrade Pure Skin Ser Iluminator pentru Conturul Ochilor 15ml

Formula lejeră, dar intensă a serului contur ochi pătrunde imediat în piele. Hidratează delicat și eliberează acțiunea puternică a unui cocktail format din acid hialuronic, peptide, cofeină și ruscogenină. Reduce vizibil edemul și cearcănele oferind un efect de umplere a liniilor fine, ridurilor și iluminează instantaneu pielea din jurul ochilor. Redă fermitate și contur pielii din zona conturului ochilor. Depigmentează și iluminează tegumentul. Oferă un aspect proaspăt și întinerit ochilor. Mod de utilizare: Dimineața și seara pe o piele curată. Compozitie: aqua, caprylic/capric triglyceride, squalane, tranexamic acid, xylitylglucoside, sodium hyaluronate, caffeine, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, phenoxyethanol, anhydroxylitol, glycerin, xylitol, hesperidin methyl chalcone, ruscus aculeatus root extract, ethylhexylglycerin, steareth-20, citric acid, sodium benzoate, dipeptide-2, potassium sorbate, palmitoyl tetrapeptide-7.

Acest produs Biotrade Pure Skin Ser Iluminator pentru Conturul Ochilor 15ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ParuSan tonic energizant, 200 ml
Fiole cu colagen, 10 x 2ml, AslaVital
Yogi Tea Ceai echilibru verde, 17 plicuri
IRIGATOR BURDUF ULTRAPRACTIC
Apa de Toaleta Ceai Verde Classique, 50ml, L'Occitane
Pudra de Amla, 100g, Ellemental
Dr. Max DioMax, 30 comprimate
Dropsuri pentru gat cu eucalipt si muschi de Islanda, 12 capsule, Miramile
SOLARIS Susan negru seminte, 150g
chevron-right-circle