Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Anti Aging Night Repair...

Anti Aging Night Repair 7 fiole Marnys

Contin acid hialuronic, proteoglicani, vitamina B3, fitoplancton si trufe. Sunt formulate pentru a repara pielea in timpul noptii, actionand asupra semnelor imbatranirii precum ridurile si liniile de expresie. Pielea va arata mai ferma, hidratata, luminoasa si neteda. Mod de utilizare: ½ fiola (1ml), o data pe zi, de preferinta seara, pe pielea curata si uscata, Agitati inainte de utilizare. Puneti protectorul in fiola si rupeti partea superioara, apoi desfaceti capacul. Se toarna 1⁄2 fiola in palma mainii. Se aplica pe fata, gat si decolteu. Compozitie: aqua, propanediol, glycerin, niacinamide, biosaccharide gum-1, glycosaminoglycans, tuber aestivum extract, plankton extract, calcium ketogluconate, polyglyceryl-10 laurate, sodium hyaluronate, tetradecyl aminobutyroylvalylaminobutyric urea trifluoroacetate, ethylhexylglycerin, magnesium chloride, sodium hydroxide, butylene glycol, phenoxiethanol, benzyl alcohol, citric acid, benzoic acid, parfum, dehydroacetic acid.

Acest produs Anti Aging Night Repair 7 fiole Marnys din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DR. HAPPY JL670B INALTATOR TOALETA PLASTIC CU MANERE
HYALO GYN TUB CU 10 APLICATOARE 30G
Gel lubrifiant cu Aloe Vera, 200 ml, Durex
Baton proteic Protein-R, 60 g, Redis
Sampon Beauty & The Olive Tree pentru par normal, 300ml, Olivia
Ochelari de soare barbati Guess GU00074 01R
Marnys Vitamina C 1000mg Lipozomala, 20 fiole
Mastrelle Premenstrual, 30 comprimate, Fiterman
JAMIESON VITAMINA C 1000MG X 30 COMPRIMATE
chevron-right-circle