Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Beauty In & Out...

Beauty In & Out Elixir 14 fiole Marnys

Proprietati: - contribuie la incetinirea procesului de îmbătrânire, prin efectul său anti-aging; - contribuie la reducerea ridurilor și a cutelor; - susține hidratarea pielii din interior spre exterior; - ofera fermitate și elasticitate pielii; - stimuleaza metabolismul acizilor grași care hrănesc pielea; - intăreste firul de păr și previne degradarea foliculilor de păr; - ofera părului volum, strălucire și un aspect plăcut; - stimuleaza producția de keratină, componentă esențială a părului și a unghiilor; - ajuta la intărirea unghiilor și susține creșterea armonioasă a acestora; - protejeaza integritatea țesuturilor conjunctive; - ajuta la detoxifierea organismul și protejează sănătatea vaselor de sânge; - imbunătăteste absorbția mineralelor, în special a fierului și a calciului. Mod de administrare: Se administrează 1 fiolă pe zi, dimineața. Compozitie: colagen hidrolizat 5000 mg, vitamina c 80 mg, seminte de struguri 40mg, niacina 16 mg, acid hialuronic 12.5 mg,vitamina e 12 mg, zinc 10 mg, acid pantotenic 6 mg, vitamina b6 1.4 mg, riboflaviana 1. 4 mg, vitamina a 800 mcg, seleniu 50 mcg, biotina 30 mcg, vitamina b 12 2.5 mcg.

Acest produs Beauty In & Out Elixir 14 fiole Marnys din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

132.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ACNEMY Gel de dus purifiant ZITBODY, 200ml
Vopsea de par permanenta Ultra Nr. 4.8, 110ml, Loncolor
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen 80101 C2
Cosulet pentru baie Natural Oil, IDC Institute
Comprese sterile oculare, 8.5 x 7 cm, 25 buc, Eycopad
Ocuvite Lutein Forte, 30 capsule, Bausch Lomb
SUN-D3 60 CAPSULE
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi 8031 C3
GNC BABY MICROBIOTIC PICATURI 30ML
chevron-right-circle