Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Beauty IN&OUT Flash Ultimate...

Beauty IN&OUT Flash Ultimate 7 fiole Marnys

Proprietati: - concepute sa actioneze rapid pentru a sprijini tesuturile de sustinere a pielii; - ajuta la reducerea ridurilor si a liniilor de expresie de la nivelul fetei; - actioneaza prompt pentru a repara pielea deteriorata sau afectata de pierderea elasticitatii; - asigura un efect de lifting instant, datorita combinatiei de Acid Hialuronic, pre-proteoglican si pelvetia; - stimuleaza productia de colagen si elastina, imbunatatind tonusul pielii si conferindu-i un aspect hidratat, ferm si luminos. Mod de utilizare: Cutie cu 7 fiole pentru 14 zile de tratament. Compozitie: acid hialuronic, pre-proteoglican, pelvetia. Precautii: Continutul fiolelor se aplica pe piele si nu este destinat injectarii. A se evita contactul cu ochii si membranele mucoase. Odata desfacuta, este recomandat ca intreg continutul fiolei sa fie utilizat in decurs de 24 ore.

Acest produs Beauty IN&OUT Flash Ultimate 7 fiole Marnys din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ZDROVIT SANOHEPATIC COLESTEROL 56 COMPRIMATE
Crema hidratanta pentru fata si corp piele uscata si foarte uscata, 340g, CeraVe
SuperFoods Soy Isoflavone Concentrate, Isoflavone din Soia, 90 capsule
Masca de fata hidratanta cu extract de miere si afine, 20 bucati, Frudia
Compresa reutilizabila ThermoGel pentru terapie, 10x10cm, Pic Solution
PROVENS 30 TABLETE
Suzeta simetrica din silicon pentru 0-6 luni Pastelove, 1 bucata, Canpol babies
Ochelari de soare dama Fossil FOS 3154/G/S AU2
Luciu bio de buze cu ulei de ricin Rose Dolce Vita, 8ml, Charlotte Bio
chevron-right-circle