Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Anemie
  6. /
  7. Vitamina B6 Lichida 30...

Vitamina B6 Lichida 30 ml Marnys

Proprietati: - contribuie la reducerea obosealii; - imbunătățeste nivelului de energie al organismului; - contribuie la funcționarea optimă a sistemului nervos; - ajuta in sustinera functiilor cognitive; - menține echilibrele hormonale; - întărește sistemul de apărare a organismului. Mod de administrare: O sticla ajunge pentru 30-60 de zile, în funcție de doza pe care doriți să o administrați. Se consumă 0.5 ml pe zi, dimineața. Ușor de administrat copiilor, dar și persoanelor cu dificultăți de înghițire. Compozitie: vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină) – 1.4 mg / 100% din VNR, apă deionizată, fructoză, conservant (sorbat de potasiu).

Acest produs Vitamina B6 Lichida 30 ml Marnys din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser de fata Ultra Vitamina C, 30ml, Yope
Lotiune hidratanta pentru ten acneic Blemish Control, 50ml, Biovene
Serum Energy Boost Good Skin, 30 ml, Cosmetic Plant
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1413 09A
Corset colostomie marimea M, 1 bucata, Orthomed
Ulei esential de Scortisoara, 10 ml, Adams
Epitelin unguent cu Galbenele Aliphia, 40g, Exhelios
KLORANE BEBE CREMA HIDRATANTA 40ML
Piscoturi Eco +8, 120g, Hero Baby
chevron-right-circle