Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Magvital Forte 14 fiole...

Magvital Forte 14 fiole buvabile Marnys

Proprietati: - ajută la diminuarea stărilor de oboseală fizică și psihică; - imbunătățește semnificativ performanțele atletice; - contribuie la intărirea sistemului muscular și a celui osos; - protejează sistemul muscular; - reduce manifestările febrei musculare, survenite după efort fizic intens; - sprijină sistemul osos și reduce rigiditatea articulațiilor; - protejează sistemul nervos central și stimulează funcțiile cognitive; - joacă un rol important în formarea neurotransmițătorilor nervoși; - ajută la o mai bună gestionare a stress-ului cotidian; - menține echilibrul electrolitic și favorizează hidratarea corpului; - asigură sinteza proteinelor și reglează echilibrul acestora în organism. Datorită tehnologiei lipozomale, bazate pe fosfolipide, precum și a formei lichide, asigură cel mai ridicat grad de absorbție. Suplimentează rezervele de magneziu din organism, fiind foarte ușor de digerat. Mod de administrare: 1 fiolă (25 ml) pe zi, de preferință dimineața. Agitați fiola înainte de utilizare. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Compozitie: magneziu (citrat de magneziu, sulfat de magneziu, pidolat de magneziu) 375 mg.

Acest produs Magvital Forte 14 fiole buvabile Marnys din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

107.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par permanenta Expert Oil Fusion Nr 8.66, 115ml, Loncolor
Deodorant antiperspirant Men Active, 150ml, Gerovital
Masca de fata cu aloe vera Natural, 21ml, The Saem
Crema hidratanta pentru picioare si talpi cu niacinamide unt de shea si panthenol, 60ml, Bio Balance
Scutece Pants Stop&Protect Nr. 4 pentru 9-15 kg, 108 bucati, Pampers
Sosete exfoliante 2.5% uree Baby Soft Feet Foot Care, 17ml, Lirene
Dispozitiv de hranire galben 4 luni+, 1 bucata, Tommee Tippee
Lotiune exfolianta 6% acid mandelic BHA Cheer Up, 30ml, Geek&Gorgeous
Sideral Active, 30 plicuri pulbere orodispersabila
chevron-right-circle