Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Vitamina D3 Lichida 30ml...

Vitamina D3 Lichida 30ml Marnys

Supliment lichid, cu conținut 100% natural, menține sănătatea oaselor, a dinților, a mușchilor și întărește sistemul imunitar. Proprietati: - ajută la menținerea sănătății sistemului osos, - întărește sistemul imunitar asigurând funcționarea normală a acestuia, - este un puternic antiinflamator, - contribuie la o mai buna absorbție a calciului și a fosforului în organism, - menține echilibrele hormonale, - protejează sănătatea orală ajutând la menținerea sănătății dinților, - este un adjuvant la reglarea tensiunii arteriale, - ajută la combaterea stărilor depresive. Mod de administrare: Produs potrivit pentru a fi consumat de copii, femei gravide și vârstnici; - 0.5 ml – 2ml pe zi, dimineata, intr-o singură administrare. Compozitie: Vitamina D (Colecaciferol) – 200UI / 100% din DZR, ulei de măsline virgin, mix de tocoferoli.

Acest produs Vitamina D3 Lichida 30ml Marnys din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

37.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel fotoprotector bej Heliocare 360º cu SPF50+, 50ml, Cantabria Labs
DELIA Oja Hybrid Coral nr. 020 cream, 11 ml
Rulouri zmeura Yo-Yo, 20g, Bear
GH3 Hyaluron C Fiole cu acid hialuronic si vitamina C, 10 fiole*2 ml
Crema absoluta de reintinerire Stimulskin Plus, 50ml, Darphin
PAMPERS BABY PANTS 5 12-17KG 22 BUCATI
Gel spumant Exfoliac, 400ml, Noreva
Scrub exfoliant pentru corp Cotton Candy, 510g, Tree Hut
DUREX PLAY TINGLE LUBRIFIANT 50ML
chevron-right-circle