Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Insomnie si Stres
  4. /
  5. Valeriana 300 mg 30...

Valeriana 300 mg 30 capsule Elementales Novadiet

Proprietati: - reduce stările de neliniște și stres, - protejează sistemul nervos central și funcția cognitive, - contribuie la combaterea tulburărilor de somn, - induce un somn relaxant, - cresste durata și calitatea somnului, - relaxează corpul și mușchii, - are proprietăți sedative, anxiolitice, analgezice și antibacteriene. Nu conține gluten, lactoză sau organisme modificate genetic. Mod de administrare: 1 capsulă, seara, înainte de culcare. Precautii: Nu se recomandă administrarea suplimentului în perioada sarcinii și a alăptării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Acest produs Valeriana 300 mg 30 capsule Elementales Novadiet din categoria Insomnie si Stres se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

56.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paleta de farduri The Rose Edition 20 - Lovely In Rose, 10g, Essence
Crema de fata anti-aging Una, 50ml, Ivatherm
Vopsea semipermanenta Trendy Colors B11, 50ml, Loncolor
Tinctura de pufulita cu flori mici, 50ml, Dacia Plant
Sampon pentru par normal si uscat Oblepikha, 400ml, Natura Siberica
Crema de fata, Tea Tree Cica, 50ml, Orjena
Crema de zi Hyaluronic HA+, 50ml, PFC Cosmetics
Foarfeca profesionala de tuns C106, 1 bucata, Cupio
Herbal Plus® Green Tea Complex 500 mg, Complex de Ceai Verde, 100 capsule, GNC
chevron-right-circle