Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Vitamina E 400 UI...

Vitamina E 400 UI 60 gelule Elementales Novadiet

Proprietati: - are proprietăți antioxidante foarte puternice, - previne îmbătrânirea prematură a organismului, - crește nivelul de energie și vitalitate, - contribuie la formarea de noi celule și țesuturi, - protejează sănătatea pielii, - susține sănătatea oculară, protejând vederea, - contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine, - sprijină sistemul cardiovascular, - întărește sistemul imunitar. Nu conține organisme modificate genetic. Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Acest produs Vitamina E 400 UI 60 gelule Elementales Novadiet din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Maslin Extract Forte 100% natural, 180 capsule, Health Nutrition
IME-DC ACE GLICEMIE COMPENSATE 100BUC
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1283 C1
Cereale cu secara si cacao Bilute Bio, 400g, Milzu
Tetina din silicon rotunda pentru 0-3 luni 301, 1 bucata, Bebe D' Or
Masca hranitoare Huile D'Argan, 150g, Evoluderm
Forsun by Forcapil Solar, 30 capsule
Bioderma Atoderm Preventive crema 200 ml
Cereale cu Fructe Buna Dimineata, +12 luni, 250g, Milupa
chevron-right-circle