Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Vitamina K2 si D3...

Vitamina K2 si D3 lichida 30 ml Marnys

Proprietati: - protejează sistemul cardiovascular, - îmbunătățește sănătatea osoasă, - asigură transportul și fixarea sănătoasă a calciului în oase și dinți, - previne depunerea calciului pe artere, articulații sau organe interne, - reduce riscul fracturilor în cazul bolnavilor de osteoporoză, - are o contribuție importantă la formarea de globule roșii, - reduce oboseala și previne apariția anemiei, - asistă funcționarea normală a sistemului nervos, - are efecte benefice în cazurile de depresie, prin asigurarea sintezei serotoninei și noradrenalinei, - îmbunătățește nivelul de energie al organismului, - vitamina k2 sub forma mk7 nu interferează cu medicația anticoagulantă. Mod de utilizare: Se consumă intre 0.5 și 1 ml pe zi, de preferință dimineața. Compozitie: Vitamina K2 (Menachinona-7) – 75 mcg, Vitamina D3 (Colecaciferol) – 200, ulei de măsline virgin, mix de tocoferoli.

Acest produs Vitamina K2 si D3 lichida 30 ml Marnys din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Glicemonorm Drops, 20 bucati, Dacia Plant
Balsam pentru toate tipurile de ten Dermacte SPF30, 40ml, Academie
Adeziv pentru gene false, 4.7g, Catrice
Vitahelp Vitamina E 400UI, 60 capsule, Marnys
Sampon pentru scalp sensibil Sebomax Sensitive, 200ml, Biotrade
FARES ULEI EUCALIPT 10ML
Extract din muguri de frasin, 50ml, PlantExtrakt
Rame ochelari de vedere dama Dior DiorSpirit O B2I 2400
Faina de orez brun Bio, 500g, Pronat
chevron-right-circle