Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. PRIME Strawberry Banana Hydration...

PRIME Strawberry Banana Hydration Drink 500 ml

Cu arome indraznete ce potolesc setea. Este produsul ce iti va oferi un boost in fiecare zi. Combinatia perfecta intre rehidratare si gust bun. Prime este alegerea ideală pentru a vă menține performanța. Vitaminele sprijină sistemul imunitar și reduc riscul apariției gripei și altor infecții virale. Conținutul de 10% apă de nuca de cocos furnizează electroliții de care ai nevoie. Aminoacizii BCAA te ajută să previi procesul catabolic. Compozitie: apa filtrata, apa din nuca de cocos din concentrat, acid citric, fosfat dipotasic, citrat trimagnezic, aroma naturala, sucraloza, l-izoleucina, l-leucina, l-valina, acetat d-alfa tocoferil (vitamina E), guma acacia, acesulfam de potasiu, palmitat retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), cianocobalamina (vitamina B12). Valori nutriționale la 100 ml: kj 17/kcal 4 grăsime 0 g (grăsimi saturate 0 g), carbohidrați 1,2 g (din care zaharuri 0,4 g), proteine 0 g, sare 0,01 g.

Acest produs PRIME Strawberry Banana Hydration Drink 500 ml din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

40.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Primii Pasi R0130 Biberon Manere, 250 ml, 1 bucata
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL600 0T7
BIO OIL GEL PENTRU INGRIJIREA PIELII USCATE 100ML
Novexpert Crema anti-age expert pro colagen, 40ml
Rame ochelari de vedere barbati Marc Jacobs MARC 545 807
Vitamina C 1500mg + Vitamina D3 3000 UI, 30 comprimate, Beres
Termometru digital Quiko Universal, 1 bucata, Unicoms
Lac pentru unghii gel 17 - I lilac You, 8ml, Essence
Ochelari de soare dama Furla SFU836 0700
chevron-right-circle