Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Antirid
  6. /
  7. Ivatherm Crema antirid piele...

Ivatherm Crema antirid piele sensibila 50 ml

Este recomandata pentru prevenirea instalarii ridurilor si reducerea numarului si adancimii celor deja formate. Se propune un veritabil program restructurant, regenerant si antioxidant al pielii, reducand si prevenind atat ridurile de expresie, cat si pe cele profunde. Pielea devine mai fina si mai elastica. MOD DE UTILIZARE Se aplica dimineata si seara pe fata, gatul si conturul ochilor perfect curate. Constituie o excelenta baza de machiaj. COMPOZITIE SI PROPRIETATI Viniferol®, extras din tijele vitei-de-vie de Bordeaux, este unul dintre cei mai noi si eficienti agenti antirid si anti-age. Datorita actiunii tintite asupra expresiei proteice a genelor implicate in proliferarea si diferentierea celulelor pielii, Viniferolul restructureaza si regenereaza pielea in profunzime. Acidul ursolic si acidul oleanolic au actiuni antioxidante sinergice impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii celulare accelerate. Uleiul de Macadamia contine 80% acizi grasi mono-nesaturati, bogat in acid palmitic, conferindu-i proprietati antioxidante. Uleiul de masline si untul de Karité (Butirospermum parkii) asigura aportul de acizi grasi esentiali, vitamine si antioxidanti, care contribuie la supletea straturilor celulare ale pielii. Alfabisabololul de origine naturala are puternice proprietati antiinflamatoare. Aloe vera, cu proprietati antiinflamatoare si cicatrizante binecunoscute,are efect calmant, hidratant si protector. Apa termala Herculane atenueaza iritatile si catifeleaza pielea prin proprietatile sale calmante si antiiritante. 50ml

Acest produs Ivatherm Crema antirid piele sensibila 50 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

113.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Serenite Manhae, 30 capsule, VItavea
MEDTEX 5001 CENTURA HERNIE BILATERALA MARIME XL-XXL 117-134CM
Apivita My Color Elixir Vopsea de par N8.0
Pudra After Sport Reload Drink, 450g, Isostar
Stafide, 1kg, SanoVita
TIS Hyatisol, 10 ml
Noreva Cicadiane Unguent calmant si reparator, 40ml
Pachet H3 Hyaluron C Crema de zi si Crema de noapte, Gerovital
Crema de noapte Firmness Oxy-Treat, 50ml, Labo
chevron-right-circle