Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

CalmiRoll Roll On cu Arnica 10ml Marnys

Prin acțiunea sa puternică antiinflamatoare, calmează instant zona afectată. Previne și ameliorează umflăturile și vânătăile. Contribuie la vindecarea mai rapidă a rănilor. Conferă pielii un efect relaxant și reconfortant. Hidratează pielea și îi oferă un efect revigorant. Produs organic din 99% ingrediente natural. Sistemul roll-on asigură o aplicare confortabilă cu efect rece. Compozitie: Apă, ulei de Helianthus annuus, extract de Arnica montana, extract de rădăcină Harpagophytum procumbens, ulei de Lavandula angustifolia, ulei de Rosmarinus officinalis. Mod de utilizare: Agitați înainte de utilizare. Aplicați pe zona afectată de câte ori e necesar. Recomandat adulților, adolescenților, precum și copiilor de peste 3 ani.

Acest produs CalmiRoll Roll On cu Arnica 10ml Marnys din categoria Aparatura medicala se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fond de ten Perfect Tone 120 Natural, 30ml, Lirene
Fluid cu protectie solara SPF 50+ pentru fata cu acid salicilic si niacinamida pentru ten gras cu tendinta acneica UV Clear Capital Soleil, 40ml, Vichy
Enterostop D68, 30 capsule, Fares
AVENE TOLERANCE EXTREME EMULSIE 50ML
Interferonat, 120 comprimate, Dacia Plant
Manseta elastica pentru incheietura marimea M, 1 bucata, Narcis
Ahava Demachiant ochi Time to Clear, 125ml
Ser stimulator multiactiv - terapia cu vitamine PEH, 30ml, Lirene
Vitamina C cu propolis pentru copii, 30 comprimate de supt, BioSunLine
chevron-right-circle