Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Feroptim 30 capsule cu...

Feroptim 30 capsule cu eliberare prelungita Zdrovit

Proprietati: - contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei; - contrinuie la reducerea oboselii și extenuării; - are rol in funcționarea normală a sistemului imunitar; - crește absorbția fierului; - ajută la formarea normală a colagenului pentru funcționarea optimă a vaselor de sânge; - ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; - acidul folic are rol în buna funcționare a hematopoiezei; - vitaminele B6 și B12 au rol în funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării. Compozitie: 1 capsulă conține: - vitamina C 40 mg, - fier (bisglicinat de fier) 28 mg, - vitamina B6 1,4 mg, - acid folic 400 µg, - vitamina B12 . Mod de administrare: 1 capsulă pe zi. Produsul este destinat adultilor.

Acest produs Feroptim 30 capsule cu eliberare prelungita Zdrovit din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

80.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cana No Knock Large 18 luni+ Catelusi Turcoaz, 300ml, Tommee Tippee
Ciocolata cappuccino Bio, 100g, Vivani
Septogal + Lactoferina x 27 cpr pentru supt
Organizator pentru masina UGOG-035, 1 bucata, U-Grow
Vopsea de par nuanta 9N blond miere, Color&Soin
Vopsea de par Brown 4.0, 115ml, Naturigin
Gel de dus pentru refacerea barierei cutanate Linum Emolient, 200ml, Dermedic
Doppelherz Aktiv Omega 3-6-9 30 Capsule
JAMIESON GINSENG SIBERIAN 100 TABLETE
chevron-right-circle