Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Versiactive spray 100 ml...

Versiactive spray 100 ml Braderm

Proprietati: - este o emulsie cutanata care nu necesita clatire, - destinata ingrijirii pielii hiperseboreice, cu iritatii si prurit, de la nivelul scalpului si corpului, - actiune antifungica, antiinflamatoare si antipruriginoasa, - benefic pentru calmarea iritatiei si scuamelor specifice pacientilor cu pitiriasis versicolor, dermatita seboreica, tinea pedis si tinea cruris, - reechilibreaza secretia de sebum, - reduce iritatia, scuamele si pruritul, - previne deshidratarea excesiva a pielii si contribuie la refacerea echilibrului fiziologic cutanat. Mod de utilizare: - dupa curatarea pielii cu un produs specific, se aplica emulsia prin pulverizare pe zonele afectate si se maseaza pana la absorbtia completa a produsului; - se recomanda aplicarea zilnica, o data sau de doua ori pe zi, pana la remisia completa a eritemului si scuamelor; - pentru rezultate optime se recomanda utilizarea in asociere cu Versiactive gel dermatologic de spalare corp si scalp. Compozitie: Aqua, Cyclopentasiloxane, Propylene glycol, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Laureth-9, Cetyl palmitate, Phosphatidylcholine, Piroctone olamine, Salicylic acid, Itraconazole, Ciclopirox olamine, Glycyrrhetinic acid, Sodium carboxymethyl betaglucan, Dimethyl sulfone, Oenothera biennis oil, Olea europaea oil unsaponifiables, Cetearyl alcohol, Cyclohexasiloxane, Imidazolidinyl urea, Disodium EDTA, BHT, Citric acid. Precautii: - a nu se lăsa la îndemâna copiilor; - a se depozita în loc uscat și răcoros; - in caz de contact cu ochii, se recomandă spălarea imediată cu apă; - a nu se utiliza în caz de sarcină sau alăptare.

Acest produs Versiactive spray 100 ml Braderm din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

75.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ORGRAN Easy egg – Amestec pentru omleta, 250g
CERAVE CREMA REPARATOARE PENTRU MAINI 50ML
Gel Forte cu venin de vipera, 100 ml, Kasuf
Saruri de baie Sweet Berry Kisses, 80g, Treaclemoon
Blender marmorat LOV.U, 1 bucata, Parsa
Masca gel cu efect de incalzire Vitamin A.C.E, 75ml, Q+A
BERES VITAMINA C 1000MG + VITAMINA D3 2000UI X 30 COMPRIMATE FILMATE
Spray de par Trouble Maker Bed Head, 200ml, Tigi
Set de alaptare Made For Me pentru +0 luni, Tommee Tippee
chevron-right-circle