Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Versiactive Gel de Spalare 200 ml Braderm

Proprietati: - contribuie la reducerea problemelor pielii cauzate în principal de fungi (Tinea Versicolor, Tinea Pedis și Tinea Cruris), - are actiune antimicotica si antibacteriana, - contribuie la reducerea pruritului si iritatiei, - favorizeaza eliminarea rapida a scuamelor si inflamatiei, - acționează eficient ca sistem tampon pe bază de acid lactic-lactat de sodiu, reducând uscăciunea și pruritul cutanat. Mod de utilizare: - se aplica gelul si se maseaza pe pielea umeda, se asteapta sa actioneze 2-3 minute, apoi se indeparteaza prin clatire cu apa; - se recomanda utilizarea zilnica sau minim de 2-3 ori/saptamana; - pentru reducerea frecventei recidivelor se recomanda utilizarea produsului o data sau de doua ori/saptamana; - pentru rezultate optime se recomanda utilizarea in asociere cu Versiactive Spray emulsie fluida. Compozitie: Aqua, Disodium cocoamphodiacetate, Propylene glycol, Laureth-9, Sodium chloride, PEG-120 methyl glucose dioleate, Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Piroctone olamine, Ciclopirox olamine, Salicylic acid, Undecylenic acid, Bisabolol, Panthenol, Melaleuca alternifolia oil, Hydrolyzed wheat protein, Polyquaternium-7, Parfum, d-Limonene, Linalool, Cl 16255. Precautii: - a nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor; - a se depozita în loc uscat și răcoros.

Acest produs Versiactive Gel de Spalare 200 ml Braderm din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

71.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

L'Erbolario Ulei de dus cu extract de argan, 250ml
Detergent spray pentru jucarii si suprafete, 650ml, Friendly Organic
DIVENOXIN 30 COMPRIMATE
INSTITUT ESTHEDERM CELLULAR WATER MIST 200ML
SALT OF THE EARTH 595 ROLL ON PENTRU FEMEI PURE AURA LAVANDA SI VANILIE 75ML
Sirop Energotonic Junior Paraziti, 125ml, Plant Extrakt
Centricor 1000 x 20 cpr
Saratele, 100g, Solaris
Tantumgrip 600mg/10mg gust de portocala 10 plicuri Angelini
chevron-right-circle