Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dicarbocalm 20 plicuri

Neutralizează aciditatea gastrică ameliorând simptomele determinate de hiperaciditate. Este indicat pentru ameliorarea senzaţiei de arsură sau durere care apare în afecţiunile tractului digestiv (esofag, stomac, duoden), care evoluează cu hiperaciditate. Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. Mod de administrare: Doza recomandată este de 1-2 plicuri cu suspensie orală, la 1 oră după fiecare masă principală şi în caz de senzaţie de arsură sau durere. La pacienţii cu insuficienţă renală sau hepatică uşoară până la moderată şi, de asemenea, la pacienţii vârstnici doza zilnică trebuie redusă la jumătate. Dacă simptomele nu se ameliorează sau se agravează după 7 zile de tratament continuu, trebuie să vă prezentaţi la medic. Compozitie: hidroxidul de aluminiu şi hidroxidul de magneziu. Fiecare plic cu 4,3 ml suspensie orală conţine hidroxid de aluminiu 351,9 mg sub formă de oxid de aluminiu hidratat 460 mg/gel uscat de hidroxid de aluminiu, pulbere corespunzător la 230,00 mg oxid de aluminiu, echivalent la oxid de aluminiu 230 mg, şi hidroxid de magneziu 400 mg. Celelalte componente sunt: soluţie zahăr 64%, sorbitol lichid (necristalizabil), gumă xanthan, gumă guar, aromă de coacăze negre, clorură de sodiu, soluţie peroxid de hidrogen 30%. Contraindicaţii: Nu utilizați dacă sunteţi alergic la hidroxid de aluminiu, hidroxid de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Sarcina: datorită absorbţiei în sânge a hidroxidului de aluminiu şi hidroxidului de magneziu, nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Se recomandă evitarea administrării de lungă durată şi la doze mari. Sărurile de aluminiu pot determina apariţia unei constipaţii . Sărurile de magneziu pot determina diaree. La doze mari sau în cazul unui tratament prelungit există un risc de hipermagneziemie (nivel crescut de magneziu în sânge).

Acest produs Dicarbocalm 20 plicuri din categoria Digestie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Paste Spaghetti fara gluten, 250g, Schar
Zinc Oral spray, 50 ml, BetterYou
Covoras antiderapant oval pentru baie MyHappyBath Mat 76023, 42 x 25cm, Reer
Verset Apa de parfum Elle 15ml
Suzeta din silicon Dynamic Indian Summer pentru fete 18+luni, 2 bucati, Lovi
Spray Eco impotriva raului de miscare Nausea, 20ml, Ladrome
Perie de par pentru stralucire Shine Enhancer Roz, 1 bucata, Wet Brush
Ata dentara Antiplaca, 50 m, Elgydium
CHICCO 01136.10-9 CENTURA REGLABILA POST-NATALA MARIME S
chevron-right-circle