Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. BioBran 1000 30 plicuri

BioBran 1000 30 plicuri

Proprietati: - este eficient ca imunostimulator, - are rol antiinflamator si antioxidant, - imbunatateste toleranta la glucoza (diabet), - mareste functiile pancreatice si ale ficatului, - reduce efectele adverse ale chimioterapiei si imbunatateste calitatea vietii, - se absoarbe usor la nivelul tractului digestiv, - are efecete de crestere a sistemului imunitar. Mod de administrare: - 2-3 g/zi sau cel putin 30 mg/kg corp (2-3 plicuri/zi) timp de 60 de zile, dupa mese. Prima etapa se desfasoara in primele 2 luni ale terapieie, cand se administreaza cate 2, 3 plicuri pe zi, pentru 2 luni, cate unul dupa mese, dizolvat in putin ceai sau apa. Se administeaza cate 30 de miligrame de Arabinoxilan pentru un kilogram din greutatea corporala, astfel incat, daca o persoana cantareste 70 de kilograme, va consuma 2100 de miligrame pe zi, adica minim doua plicuri de Biogram 1000. In cea de-a doua etapa se administreaza cate un plic de Biogran 1000 pe o perioada cat de indelungata este posibil. Pentru cresterea imunitatii organismului, Biobran 1000 se administreaza cate o jumatate de plic sau un plic intreg, dizolvat in putina apa sau ceai, pentru o perioada de minim doua luni, cu cel mult o luna de pauza, fiind indicata administrarea pe perioada de timp mai lunga. Compozitie: - supliment alimentar 100% natural obtinut din tarate de orez si ciuperci shitake.

Acest produs BioBran 1000 30 plicuri din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

570.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CADU-CREX Tratament impotriva caderii parului stadiu avansat barbati, 20 fiole
Gel de dus Rosemary Flower Pure Greek Olive, 250ml, Korres
Crema pentru maini cu extract de lavanda, 75ml, L'Occitane
Hidrocor Safira 365 de purtari 2 lentile/cutie
Biscuiti fara zahar Savoy Novellini, 350g, Campiello
Tetine rotunde din silicon pentru ceai, 0-24 luni, 17301, Baby Nova
Gel-crema reparatoare dupa plaja Photoderm, 200ml, Bioderma
Biscuiti cu zmeura si crema de vanilie, 125g, Hammer Muhle
Pasta de dinti pentru copii cu aroma Mild Mint pentru 7-12 ani, 50ml, Elgydium
chevron-right-circle