Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Sistem nervos si memorie
  4. /
  5. Colinerv 30 capsule Sifi

Colinerv 30 capsule Sifi

Citicolina administrată oral, se acumulează la nivelul diverselor țesuturi, printre care și cel nervos. Este o moleculă prezentă în organism, fiind un precursor al sintezei endogene a fosfolipidelor membranei celulelor nervoase și este utilizată de acestea pentru sinteza acetilcolinei, care este fundamentală pentru propagarea semnalelor vizuale, îmbunătățind transmiterea impulsurilor electrice de la retină la creier. Aportul exogen este util pentru integritatea structurală a membranelor neuronale și pentru funcționalitatea celulelor nervoase. Compoziţie: Citicolina sodica 250mg din care citicolina 245mg; celuloza microcristalina; hidroxipropil metilceluloza, dioxid de titan; stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu. Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi, cu un pahar de apă, după masă. Precauţii: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Nu se recomandă utilizarea produsului în timpul sarcinii sau al alăptării.

Acest produs Colinerv 30 capsule Sifi din categoria Sistem nervos si memorie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

67.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Centrum pentru femei de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK
Crema hidratanta de zi SPF20 Clinic Way, 50ml, Dr. Irena Eris
ArtroHelp Pain 500 mg, 30 caps.
Alevia GINKANA Ginkgo biloba 80mg forte pachet 30 comprimate + 30
Detergent pentru masina de spalat vase, 450g x 25 tablete, Friendly Organic
Pampers Pants Scutece chilotel Marimea 4 Maxi, 9-15kg, 48 bucati
Elgydium pasta de dinti antiplaca 100 ml
Spuma pentru par Volume, 250ml, Moroccanoil
B12 IONIC 1000 MCG X 59 ML TRACE MINERALS
chevron-right-circle