Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Magneziu Potasiu Alkalin 30...

Magneziu Potasiu Alkalin 30 plicuri Vitadyn

Proprietati: Contribuie la reducerea oboselii și extenuării. Are rol in metabolismul energetic normal. Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Are rol in sinteza normală a proteinelor, in procesul de diviziune celulară. Potasiu contribuie la funcționarea optimă a sistemului muscular și la menținerea tensiunii, arteriale normale. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea optimă a vaselor de sânge, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la regenerarea formei reduse a vitaminei E și creste absorbția fierului. Mod de administrare: 2 plicuri pe zi, de preferință dimineața. Se dizolvă conținutul unui plic în 250 ml apă și se amestecă până la dizolvarea completă. Precauţii : A se păstra la temperatura camerei, în locuri curate și aerisite, ferit de lumina directă a soarelui.A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Acest produs Magneziu Potasiu Alkalin 30 plicuri Vitadyn din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

98.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere barbati Police VPLL62 0Z42
Balsam de par hidratant Goat Milk, 200ml, Vellie
Pompa de san electrica KC103, 1 bucata, KidsCare
Tinctura Strong & Long, 100ml, Steaua Divina
Tetina din latex speciala pentru palat fisurat, Nuk
Ulei de corp pentru sarcina, 100ml, Weleda
Slip pentru incontinenta urinara M Molicare, 14 bucati, Hartmann
Lapte de corp Eau Thermale, 500 ml, Uriage
Fond de ten Medium F3 Esential, 25ml, Lovren
chevron-right-circle