Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ochi 
  4. /
  5. ActyLid lipogel oftamic 15...

ActyLid lipogel oftamic 15 ml

Proprietati: - lipogel oftalmic conceput pentru tratarea şi curaţarea pleoapelor si a ochilor, - cu actiune calmanta bazata pe Ulei de Arbore de Ceai, - are proprietati antioxidante, antimicrobiene si antiparazitare, - proprietati calmante, reduce roseata, - elimina inflamatia. Compozitie: ulei de Arbore de ceai(Tea Tree Oil), bisabolol, vitamina A si guma de xantan. Mod de administrare: O aplicare dimineata si seara prin masajul usor al pleoapelor si zonei perioculare. Precautii: Nu folositi produsul daca sunteti alergic sau hipersensibil la oricare dintre componente Nu folositi produsul dupa data de expirare indicata pe ambalaj; Pastrati departe de caldura, lumina soarelui, umiditatea si indemana copiilor Spalati-va mainile inainte de a deschide sticla si acordati atentie igienei in timpul manipularii.

Acest produs ActyLid lipogel oftamic 15 ml din categoria Ochi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

77.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spuma pentru curatare faciala, 100ml, Synergy Therm
Baton High Energy cu aroma de ciocolata, 35g, Isostar
Seleniu 100 mcg, 100 tablete, GNC
Dr. Max Suncare Lotiune SPF50 pentru adulti, 200ml
Bautura vegetala din mei fara zahar, 1000ml, Isola Bio
Pasta de dinti Gum + Breath & Sensitivity, 75ml, Parodontax
Ser anti-caderea parului Neoptide Expert, 2x50ml, Ducray
AXELLE PILA SOLINGEN PENTRU UNGHII DS2705B
Crema hidratanta pentru picioare cu 25% uree Keratolin Foot, 50ml, Biotrade
chevron-right-circle