Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Aloe Vera gel pur...

Aloe Vera gel pur 150 ml Specchiasol

Gel din Aloe Barbadensis Miller 100% biologic pur, titrat inițial în Acemanan pentru a se garanta calitatea produsului. Ideal ca tratament hidratant și protector, inclusiv pentru piele uscată. Datorită numeroaselor proprietăți ale plantei de Aloe, poate fi utilizat atât pe piele cât și pe zonele mai delicate. Testat dermatologic pentru pielea sensibilă.Compoziţie:Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Xanthan gum, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Aqua. Mod de utilizare: Aplicați pe zona dorită, masând ușor până la absorbția completă. Evitați contactul cu ochii. Uz extern.

Acest produs Aloe Vera gel pur 150 ml Specchiasol din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de fata Special Protective Baby, 50ml, Dermedic
Suzeta fosforescenta din latex cu tetina rotunda 18 luni+ Vanilla Colour Glow, 1 bucata, Bibs
Biscuiti aroma vanilie si lamaie, 156g, Gerlinea
Pachet 932 pentru zone specifice Grad 5 Plus Fillerina, Ser ochi si pleoape 15ml + Ser buze si conturul buzelor 7ml, Labo
ALPIFRESH TAINA URSILOR BALSAM GEL 250ML
Ahava Masca pell-off cu alge de la Marea Moarta, 125ml
Sare roz de Himayala grunjoasa, 500g, Solaris
Bariera de protectie pat pentru bebelusi Albastru-gri XL 45111, 150cm, Reer
Ceai de fructe Bio Deliciul Fructelor, 18 plicuri, Sonnentor
chevron-right-circle