Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Trazamin Clordetox 20 fiole buvabile Marnys

Proprietati: - contribuie la eliminarea metalelor grele din corp, datorită acțiunii complementare a ingredientelor alkaline, - detoxifiază și oxigenează organismul, - regleaza tranzitul și contribuie la reducerea durerilor de stomac, - reduce stările de balonare și stimulează digestia, - reglează nivelul oxigenului din sânge și stimulează producția de hemoglobina, - îmbunătățește circulația sangvină și echilibrează presiunea arteriala, - previne apariția bolilor cardiovasculare, - întărește sistemul de apărare a organismului, - are proprietăți puternice antivirale și antibacteriene, - combate răceala și gripa, datorită activității antivirale a chlorellei,, - contribuie la reducerea intensității inflamațiilor, - crește protecția în fața stress-ului oxidativ, - întreține aspectul tânăr și ferm al pielii și întărește părul, - contribuie la creșterea și menținerea țesturilor conjunctive (oase, cartilaje, piele, păr, dinți etc), - grăbește vindecarea rănilor și a leziunilor ușoare. Compozitie: Clorofilă Chlorella Broccoli Fier Ghimbir Zinc Mod de administrare: Se consumă 1 fiolă pe zi, înainte de micul dejun.

Acest produs Trazamin Clordetox 20 fiole buvabile Marnys din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

84.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Batoane din curmale si mere Goodies +12 Bio, 6 x 17g, Organix
SECOM GINGER ROOT 60 CAPSULE
Crema de noapte cu efect de umplere Defence Xage Ultimate, 50ml, Bionike
Ceai de musetel bio D77, 20 plicuri, Fares
Pulbere ecologica Turmeric Latte, 150g, Niavis
Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 2109 807
Lotiune impotriva caderii parului, 150ml, Regivero
Suzeta din silicon cu tetina rotunda marime universala (0-3 ani) De Lux Honey Bee, 1 bucata, Bibs
ZEWA BATISTE NAZALE SOFTIS AROMATHERAPY 10PACHETE X 9BUC
chevron-right-circle