Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Calm Your Mind 60 jeleuri gumate Secom

Proprietati: - sustine rezistenta organismului la factorii de stres, - ajuta la imbunatatirea starii de spirit si la mentinerea starii de calm si relaxare, - ajuta la reducerea nelinistii, nervozitatii, iritabilitatii, oboselii cronice, - ajuta la sustinerea memoriei, atentiei, concentrarii si a performantelor intelectuale, - ajuta la mentinerea echilibrului sistemului nervos vegetativ, - ajuta la echilibrarea unor manifestari neuro-vegetative (dureri sau rigiditate musculara, dureri de cap), - ajuta la mentinerea capacitatii de adaptare a organismului la factorii de stres (acut si cronic), - ajuta la mentinerea capacitatilor fizice si psihice in caz de oboseala, epuizare, lipsa de concentrare, - sustine vitalitatea si capacitatea de adaptare la factorii fizici, psihici, ambientali), - ajuta la imbunatatirea rezistentei la efort si la cresterea ratei consumului de oxigen, - prezinta proprietati de echilibrare a sistemului imunitar, - efect neuroprotector (protejarea creierului imbatranit susceptibil la deteriorarea oxidativa). Mod de administrare: Adulti: se mesteca 2 jeleuri/zi. Compozitie: Compoziție per 2 jeleuri: - Roiniță extract (Melissa officinalis) 40mg, - Șofran extract standardizat (Crocus sativus L. Iridaceae) 30mg, - Ashwagandha extract standardizat (Withania somnifera) 20mg, - GABA 20mg.

Acest produs Calm Your Mind 60 jeleuri gumate Secom din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Beauty Jar Cristale de baie calmante cu petale de trandafir, My Little Princess, 600g
Crema anti-age cu vitamina C, 30ml, Sense of Nature
Masca de fata Collagen Sleeping Mask, 25g, HIDEHERE
Sampon Q10 Fullness, 250ml, Schauma
Crema de zi lift hidratanta H3 Classic, 50ml, Gerovital
Himalaya Balsam de buze cu Unt Cacao 4,5 g 16297
Rame ochelari de vedere barbati Guess GU50081 001
Ser exfoliant pentru corp 11% Glicolic si Tranexamic, 60ml, Minimalist
Niavis Moringa Pulbere Ecologica BIO, 125g
chevron-right-circle