Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Picaturi pentru somn linistit...

Picaturi pentru somn linistit pentru nou nascuti si copii mici Esyon 30ml

Somnul linistit al bebelusilor alaptati este reglat de produsul ESYON, cu formula speciala ce contine extracte naturale de Tei, Passiflora, Mac californian, Vitamina B6, Melatonina. Stiati ca: 80% dintre bebelusii in varsta de trei luni se trezesc noaptea si au nevoie de ajutor pentru a adormi din nou? La sase luni, 75% dintre.copii se trezesc noaptea cu regularitate? La varsta de un an, jumatate din copii inca se trezesc noaptea si plang sau sunt agitati? Melatonina reduce timpul necesar pana la adormire, iar vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii? Celelalte extracte ajuta la relaxare si la reducerea stresului. Doza zilnica recomandata : - Cate 40 de picaturi, aproape 2 ml, cu o jumatate de ora inainte de somn. Se dizolva in apa, ceai sau suc. Ingrediente active: Flori de tei, passiflora, mac californian, melatonina, vitamina B6. Ingrediente inactive: apa, fructoza, aroma de capsuni, acid citric natural, lecitina din floarea soarelui. Firma Syrio, ce formeaza cu firma Equilibra un grup, este impreuna cu aceasta furnizorul numarul 1 de suplimente alimentare naturale si cosmetice naturale din Italia.

Acest produs Picaturi pentru somn linistit pentru nou nascuti si copii mici Esyon 30ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

EDENORM FREE SOLUTIE OFTALMICA 10ML
Tampoane ProComfort Super Plus, 16 bucati, OB
YOOKIDOO Jucarie dus portabil elefant violet, 0-24luni, 40160, 1 bucata
Vopsea de par fara amoniac Color Oleo 8-05 blond bej, 115ml, Syoss
Sapun natural solid cu ulei de masline Al-Jamal, 135g, Nabulsi
Crema de fata colorata cu SPF30 Yoghurt Sun, 50ml, Korres
Unghii false imPress Point Pink, 30 bucati, Kiss
CHICCO PIEPTAN DELICAT PENTRU CRUSTELE DE LAPTE
Toner calmant si purificator cu apa activa Melissa, 50ml, La Saponaria
chevron-right-circle