Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Berberine Clinical Grade 500 mg 90 capsule

Proprietati: - sprijina sanatatea zaharului din sange; - stimuleaza AMPK - protein kinaza, care regleaza metabolismul glucozei in organism; - proprietati antiinflamatorii si antioxidante; - sprijina activitatea receptorilor de insulina, imbunatatind sensibilitatea la insulina; - mentine sanatatea cardiovasculara; - efect antiaging: moduleaza procesele celulare legate de: metabolismul energetic, inflamatiei si stresului oxidativ. Compozitie/portie de servire: - Clorhidrat de berberina (Berberis aristata, scoarta si radacina) 500 mg, - celuloza microcristalina, gelatina, stearat de magneziu din sursa vegetala, siliciu. Mod de administrare: 1 tableta inaintea fiecarei mese principale. Nu depasiti 3 tablete zilnic.

Acest produs Berberine Clinical Grade 500 mg 90 capsule din categoria Suplimente si produse naturiste se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

395.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon fortifiant impotriva caderii parului cu lupin alb, 300ml, Yves Rocher
Ceai de galbenele flori, 50g, AdNatura
Elmex Periuta de dinti Ultra Soft
BABY NOVA 34240 SET POMPA MANUALA PENTRU SANI
Suzeta din silicon ortodontica cu desen nr.3, 1 bucata, Wee Baby
GERLINEA BATOANE AFINE-MERE 360G
ROGE CAVAILLES SAPUN CREMA CU UNT DE KARITE SI MAGNOLIE 115G
Colier pentru suzeta cu model de lama, 1 bucata, Coccorito
Skip-Hop Set boluri anti-alunecare, Lama
chevron-right-circle