Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. GNC Acid Folic 400...

GNC Acid Folic 400 mcg 100 tablete

Proprietati: - acidul folic este una dintre vitaminele complexului B, care contribuie la dezvoltarea normala si optima a fatului, fiind esentiala in preconceptie, in timpul sarcinii si in lactatie; - acidul folic joaca un rol important in replicarea si refacerea ADN-ului; - administrarea de acid folic de catre femeile gravide, ajuta in a stopa aparitia problemelor congenitale ale fatului; - 400 mcg de acid folic per tableta; - suport pentru o dezvoltare fetala sanatoasa; - necesar pentru productia de globule rosii sanatoase; - previne anemia; - potrivit si pentru vegetarieni. Mod de administrare: Administrati una sau doua tablete pe zi. Compozitie / portie Acid folic 400 mcg per tableta; Dextroza, acid stearic din sursa vegetala, Stearat de magneziu din sursa vegetala, Pudra din orez brun.

Acest produs GNC Acid Folic 400 mcg 100 tablete din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ciorapi compresivi clasa II Rayaty, pana la coapsa - Bej, 3
Fluid Photoderm Nude Touch Mineral, SPF50+, Deschis, 40 ml, Bioderma
Molekin Imuno Kids 4-6 ani, 20 comprimate efervescente
Crema hidratanta de noapte Clinic Way, 50ml, Dr. Irena Eris
Sampon fara lacrimi, 700ml, Dalin
URIAGE 1er BEBE Balsam oleo-relipidant, 200ml
Balsam de buze Propolis, 5ml, Faunus Plant
BIO OIL GEL PENTRU INGRIJIREA PIELII USCATE 100ML
Chips din cartofi Bio, 160g, Bettr
chevron-right-circle