Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Homepage - Produse noi
  4. /
  5. Citroledum Family Lotiune de...

Citroledum Family Lotiune de Protectie Anti Tantari 100 ml

Formula ecologica cu o concentratie mare de substante derivate din plante. Uleiurile esențiale de Lamaita, Salvie și Eucalipt protejează pielea datorită parfumului delicat pe care îl eliberează atunci când sunt aplicate. Prezența mentolului și a hialuronatului de sodiu confera senzația de prospețime și emoliență pielii. Testat pe piele sensibilă, sub control pediatric. Mod de utilizare: Se poate utiliza începând cu vârsta de 6 luni. Mod de utilizare: Pulverizați loțiunea pe corp și masați ușor. Pentru o protecție de lungă durată, aplicați loțiunea de mai multe ori pe zi. Precautii: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu utilizați pe pielea care prezintă leziuni sau răni. Evitați contactul cu ochii, gura și mucoasele. Evitați zona feselor la copii și aplicați doar pe pielea complet intactă. Întrerupeți utilizarea dacă apare roșeață sau iritație a pielii. Nu răsturnați. Agitati inainte de utilizare. Nu înghițiți. Doar pentru uz extern. Compozitie: aqua, propylene glycol, polyglyceryl-4 caprylate, sodium lauroyl glutamate, decyl glucoside, diglycerin, menthol , benzoat de sodiu, salvia officinalis oil, cymbopogon winterianus herb oil, potassium sorbate, geraniol, eucalyptol, parfum, ethylhexylglycerin, linalool, citronellol, limonene, farnesol, sodium hyaluronate, benzyl alcohol, dehydroacetic acid.

Acest produs Citroledum Family Lotiune de Protectie Anti Tantari 100 ml din categoria Homepage - Produse noi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

JAMIESON 7477 VITAMINA B12 2500MCG X 60 TABLETE
Ruj Matte Innocent, 3ml, Cupio
Sampon pentru netezire Smoothing, 250ml, Alfaparf
Bioderma Atoderm Ultra Crema de corp, 500 ml
Lacalut White pasta dinti medicinala, 75ml
DACIA PLANT Tinctura ardei iute, 50 ml
MEBRA SOLUTIE DE CURATARE MAINI 100ML
Mesquite pulbere bio, 200g, Dragon Superfoods
Pila ecologica biodegradabila pentru talpi cu doua fete, 1 bucata, So Eco
chevron-right-circle