Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Homepage - Produse noi
  4. /
  5. Citroledum Family Creion Gel...

Citroledum Family Creion Gel dupa Intepaturi 15 ml

Contine extracte de origine vegetala ce amelioreaza senzatia de mancarime in caz de intepaturi de tantari, muste, viespi, tauni, capuse (insecte in general), sau in caz de contact cu plante care inteapa sau meduze. Componentele sale de origine vegetala (Aloe, Musetel, Nalba, Galbenele) si glicerina contribuie la o senzatie revigoranta si emolienta. Nu este gras si lasa pielea delicat parfumata. Fara amoniac. Poate fi utilizat la copiii cu varsta de peste 6 luni. Mod de folosire: Masati zona afectata timp de cateva secunde, evitand zona ochilor si a gurii. Daca este necesar repetati operatiunea dupa cateva minute. Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. Pentru uz extern. Nu utilizati pe pielea care prezinta leziuni sau rani. A nu se inghiti. Nu inhalati. Evitati zona ochilor si gura. Evitati zona feselor la copii si aplicati doar pe pielea complet intacta. Intrerupeti utilizarea daca apare roseata sau iritatie a pielii.

Acest produs Citroledum Family Creion Gel dupa Intepaturi 15 ml din categoria Homepage - Produse noi se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pasta de dinti cu arome lemnoase Amarelli Licorice Marvis, 85ml, Ludovico Martelli
Pre-Workout cu aroma Strawberry Mojito Warcry, 400g, Genius Nutrition
Crema de fata Power Collagen, 50ml, Orjena,
Pudra proteica cu aroma Italian Caffe Late iWhey Isolate, 2000g, Genius Nutrition
Pungi pentru stocarea laptelui, 25 bucati, SCF603/25, Phillips Avent
SOLARIS Ceai verde cu Ginko Biloba, 20 doze
GSK Babyhaler
Balsam de par Pure Volume, 300ml, Maria Nila
Ulei de par pentru varfuri Oblepikha, 50ml, Natura Siberica
chevron-right-circle