Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Doppelherz System Magneziu 375...

Doppelherz System Magneziu 375 mg Liquid 30 flacoane buvabile la Pret de 20

Proprietati: - asigura necesarul zilnic de magneziu in organism în timpul practicarii sporturilor solicitante, - contribuie la funcționarea normală a sistemelor muscular și nervos, - sustine metabolismul energetic normal, - contribuie la menținerea echilibrului electrolitic, - asigura funcționarea normală a sistemului muscular si osos, - reduce oboseala și a extenuarea, - vitamina B6 contribuie la: metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor, la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării. Mod de administrare: 1 flacon unidoză zilnic. Agitați flaconul înainte de a consuma soluția. Compozitie: Apă, săruri de magneziu ale acidului citric, acid lactic (acidifiant),glicerol (stabilizant); fructoză, suc de portocale concentrat arome, benzoat de sodiu și sorbat de potasiu (conservanți),ciclamat de sodiu, acesulfam K și zaharină sodică (îndulcitori),clorhidrat de piridoxină (Vitamina B6). Precautii: A nu de depăși doza zilnică recomandată. Cantitățile ce depășesc 250 mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile. Nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Acest produs Doppelherz System Magneziu 375 mg Liquid 30 flacoane buvabile la Pret de 20 din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

104.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca servetel vitamina C, Barulab
Secom Prostate blend, 100 capsule
Nurofen Raceala si Gripa 12 comprimate
GNC Liver Support, 50 comprimate
Proteina izolata din zer cu aroma de ciocolata si unt de arahide AMP Pure Isolate, 896g, GNC
Spuma de curatare pentru ten Blemish Cica, 180g, Tenzero
Demachiant, 100ml, Raftul cu miresme
Exfoliant pentru maini Shea Butter, 30ml, L'Occitane
Crema pentru corp Atoderm Preventive, 200ml, Bioderma
chevron-right-circle