Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Swedish Collagen Collagen Vegan...

Swedish Collagen Collagen Vegan 10.000 mg 500 ml

Beneficii: - adjuvant eficient în îngrijirea pielii, a părului și a unghiilor; - susține elasticitatea și fermitatea pielii; - contribuie la hidratarea pielii din interior spre exterior; - întărește părul și unghiile; - contribuie la reducerea căderii părului; - îmbogățește volumul părului și îi conferă strălucire și vigoare; - combate semnele vizibile ale îmbătrânirii (riduri, cute, pliuri); - îmbuntătește semnificativ energia organismului; - are proprietăți puternice antioxidante și antiinflamatoare; - prin acțiunea conjugată a ingredientelor, asigură funcționarea normală a oaselor, cartilajelor, tendoanelor și a articulațiilor; - ajută la refacerea rezervelor de colagen ale persoanelor care nu consumă proteine de origine animal. Mod de administrare: Se consumă 25 ml pe zi. Puteți adăuga cei 25 ml într-un pahar cu apă si apoi beți conținutul, în funcție de preferințe. Folosiți cupa pentru dozaj cu gradatii (5, 10, 15, 20 ml) inclusă în pachet. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Dupa deschidere se depozitează în frigider. A se consuma în timp de 2 luni de la deschidere. Nu conține gluten, grâu, soia, ouă, nuci sau lapte. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se recomandă persoanelor sub 18 ani, femeilor însarcinate sau care alăpteaza. Compozitie: Colagen de cea mai inaltă calitate din surse 100% Vegane. Acid Hialuronic 50 mg, Biotina 5000 mcg, MSM 125 mg, Zinc 10 mg, Siliciu 25 mg, Seleniu 55 mcg, Vitaminele C, D3, B5, B6, B12. Nu conține: zaharuri, gluten, soia, oua, nuci, lactoza. Nu conține ingrediente modificate genetic.

Acest produs Swedish Collagen Collagen Vegan 10.000 mg 500 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

140.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Granola cu fructe bio, 200g, Obio
Ceai bio de salvie, 15 plicuri, Vedda
Vibrator Love Egg LoveHoney, MonAmi
Rame ochelari de vedere unisex Lucetti LT-88362 C1
Tinctura pentru vigoare si fertilitate Afrodisiacus, 200ml, Faunus Plant
Set 2 Biberoane anticolici, 0 luni+, 125 ml, Philips Avent
Crema bio protectoare cu mere pentru maini si unghii, 50ml, Coslys
Curaprox DENT periuta interdentara 07 prime plus + maner
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AD, pana la genunchi, varf inchis - Negru, 8
chevron-right-circle