Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Raceala si gripa
  4. /
  5. Tuse
  6. /
  7. Coughend sirop fara zahar...

Coughend sirop fara zahar 100ml Ayurmed

Coughend sirop este un produs natural din plante medicinale indiene, care sustin sanatatea cailor respiratorii si contribuie la decongestionarea acestora prin mentinerea fluiditatii mucusului si favorizarea eliminarii acestuia. Proprietatile plantelor din continut contribuie la mentinerea capacitatii naturale a organismului de autoaparare si adaptare la conditiile de mediu. Contine: Kakar singhi, Vasa, piper indonezian, nagarmotha, busuioc indian, lemn dulce, ghimbir, talispatra, scortisoara, piper negru, toporasi, somlata, menta, pulbere din scoarta de arbore de camfor. FARA ZAHAR. Mod de administrare: copii 1-3 ani: 1/2 lingurita (2,5ml) de 2 ori pe zi. copii peste 3 ani: o lingurita (5ml) de 2 ori pe zi. adulti: 1-2 lingurite (5-10ml) de 2-3 ori pe zi. Se administreaza cu 30 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 60 zile.

Acest produs Coughend sirop fara zahar 100ml Ayurmed din categoria Raceala si Gripa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de noapte White Pine, 40ml, Korres
Guarana pulbere bio, 125g, Obio
Elmiplant crema ten de noapte cu acid hialuronic, 50ml
Periuta de dinti Extra-soft, 1 bucata, Kin
Crema naturala cu echinacea, 20g, Steaua Divina
OBECON 60 CAPSULE
Natulique Sampon pentru volum, 250 ml
Lotiune calmanta dupa plaja Sun, 200 ml, Elmiplant
Ceai de catina, 20 plicuri, Vedda
chevron-right-circle