Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. Produse igiena
  6. /
  7. Svr Spirial Deo-Douche Gel...

Svr Spirial Deo-Douche Gel lavant deodorant 24 h 400 ml

Proprietati: - prospetime intensa; -formula biodegradabila; -fara saruri de aluminiu; -potrivit pentru fata,corp,par,igiena intima; -imbogatit cu agenti probiotici pentru o protectie indelungata impotriva mirosurilor dezagreabile; -nu usuca pielea,nu ustura ochii; -parfum revigorant; -fara sapun sau alcool. Mod de utilizare:inainte de utilizarea deodorantului sau antiperspirantului,aplicati gelul de dus pe pielea umeda,spumati apoi limpeziti. Ingrediente: AQUA (PURIFIED WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, DIMETHYL PHENYLPROPANOL, HEPTYL GLUCOSIDE, LACTOCOCCUS FERMENT EXTRACT, TOCOPHEROL, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, LACTIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL

Acest produs Svr Spirial Deo-Douche Gel lavant deodorant 24 h 400 ml din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

79.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

REVALID SERUM ANTICADERE 50ML
Cutie albastra pentru formula de lapte, 1 bucata, Dr. Brown's
Balsam de par reparator Resurrection Bed Head, 970ml, Tigi
Biberon din sticla Basic, 240ml, Canpol babies
BIODERMA PHOTODERM MAX AQUAFLUIDE SPF50+ CREMA 40ML
Bioderma Sensibio Contur Ochi, 15ml
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6014 NO4
Crema pentru maini cu Vanilie Burbon, 30ml, Yves Rocher
Set 4 pensete ecologice, 1 bucata, So Eco
chevron-right-circle