Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunostimulente
  4. /
  5. Extracte esentiale, 60 capsule,...

Extracte esentiale, 60 capsule, Bio Elemente

Produs natural pentru susținerea sistemului imunitar și stimularea capacității de reducere a stresului oxidativ. Actiuni: • Efect puternic antioxidant, datorită conținutului crescut de flavonoizi, polifenoli și antioxidanți vegetali, diminuează acțiunea nocivă a radicalilor liberi și reduce riscul de apariție a proceselor degenerative; • Preîntâmpină formarea și proliferarea celulelor tumorale, având efect și asupra modificărilor cromozomiale (mutageneza); • Îmbunătățește funcția digestivă și a ficatului, efect hepatoprotector. Ameliorează secreția, digestia și absorbția substanțelor nutritive; • Excelent adjuvant în cazul bolilor cronice și de consumpție; • Reglează funcția sistemului circulator și cardiovascular, reduce riscul de formare a plăcilor de ateroscleroză, împiedică formarea trombusurilor, mărește elasticitatea capilarelor; • Scade nivelul LDL colesterolului și a trigliceridelor serice; • Potențează funcția sistemului imunitar, crește imunitatea celulară și umorală; • Efecte antihistaminice, antialergice; • Adjuvant în cazul afecțiunilor cutanate (acnee, vitiligo, psoriasis); • Împiedică apariția complicațiilor pe termen lung ale diabetului zaharat; • Contribuie la menținerea sănătății ochilor. Compozitie /capsula (890mg): extract 4:1 din fructe Acai (Euterpe oleracea) – 150mg extract 5% din fructe de Mangosteen (Garcinia mangostana) – 125mg extract 4:1 din fructe Noni de Hawaii (Morinda citrifolia) – 150mg extract 60% din fructe de Goji (Lycium barbarum) – 150mg extract 40% din fructe de Rodie/Pomegranate (Punica granatum) – 125mg Resveratrol (din radacini de Polygonum cuspidatum) – 10mg pulbere din fructe de Zmeur (Rubus idaeus) – 2,5mg extract 10:1 din fructe de Cirese-negre (Prunus serotina) – 2,5mg pulbere din fructe de Afin (Vaccinium sp.) – 2,mg extract 5% din fructe de Soc (Sambucus nigra) – 1,5mg extract 30% din seminte de struguri (Vitis vinifera) –1,5mg Ingrediente inactive: faina de Orez, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, capsula (gelatina). NU contine zahar, amidon, conservanti, arome sau coloranti NU contine compusi cu efect alergenic Mod de administrare: Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Acest produs Extracte esentiale, 60 capsule, Bio Elemente din categoria Imunostimulente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

96.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 08/98 Silver Pearl, 60 ml, Wella Professionals
MUSTELA GEL CURATARE PAR SI CORP 500ML
Movial plus fluidart, 28 capsule
Triple Strength Ulei de Peste si Coenzima Q-10, 60 capsule, GNC
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLG71 0531
DUCRAY ANAPHASE+ SAMPON 200ML 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
Isis - Ruboril Expert intense, 15ml
Ochelari de soare barbati vupoint ZN3670 C2
Vapour Rub pentru adulti, 40 g
chevron-right-circle