Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Doppelherz System Kollagen 11.000...

Doppelherz System Kollagen 11.000 Plus 20 Flacoane + 10 Flacoane Cadou

Este o solutie orala cu hidrolizat de colagen, sulfat de condroitina, vitamine si oligoelemente. Contribuie la sanatatea aparatului locomotor si ajuta la protectia celulelor. Contine: Hidrolizat de colagen (de origine bovina) 11g, sulfat de condroitina (de origine bovina) 100mg, vitamina C 60mg, vitamina D 5μg, cupru 300 μg, seleniu 16,5 μg. Aroma de fructe de padure. Fara lactoza si gluten. Beneficii: Colagenul - reprezinta un constituent al oaselor, cartilajelor si ligamentelor. Vitamina C - contribuie la formarea normala a colagenului, pentru functionarea normala a ligamentelor si a sistemului osos. Cuprul - contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive. Vitamina C, seleniu si cupru - contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitamina D - contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a functiei normale a sistemului muscular. Mod de administrare: Se recomanda a se consuma zilnic continutul unui flacon unidoza.

Acest produs Doppelherz System Kollagen 11.000 Plus 20 Flacoane + 10 Flacoane Cadou din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

222.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Dr. Max Unguent cu zinc, 30g
GNC Natural vitamin E 400 u.i, 90 capsule moi
MORSA 110432 CIORAP PANA LA COAPSA COMPRESIE 15-20MMHG MARIME XL
Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin Chemie
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S302 C41
Ruj cremos Fame - Queen, 3ml, Cupio
Ser de fata hidratant pentru femei Beta-Glucan Power Moisture, 50ml, iUNIK
Lotiune hidratanta cu 96% extract de melc, 100ml, Cosrx
Sampon cu extract de musetel pentru par blond Beauty Hair, 250ml, Pell Amar
chevron-right-circle