Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Gerovital H3 Derma+ Gel...

Gerovital H3 Derma+ Gel Spalare pentru Piele cu Roseata si Scuame 150ml

Proprietati:Gelul conține ingrediente cu acțiune complementară în îngrijirea pielii sensibile, cu roșeaţă și scuame, localizate în zonele bogate în sebum: în jurul nasului, sprâncenelor și pe frunte.Conține Acid Lactic pentru îndepărtarea scuamelor și Zanthalene cu acțiune de calmare prin diminuarea senzației de înțepături și disconfort și a roșeții pielii.Fără parfum. Fără coloranți. Testat sub control dermatologic.Compozitie: Aqua, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, PEG-60 Almond Glycerides, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamide DEA, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Undecylenamidopropyl Betaine, Zinc Gluconate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Piroctone Olamine, Zanthoxylum bungeanum fruit extract, Lactic acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Zinc Chloride, Oleyl Alcohol.Mod de utilizare: Se aplică pe fața umedă, se spumează, se lasă să acționeze câteva minute. Apoi se îndepărtează cu apă. Se folosește dimineața și seara, în asociere cu cema pentru piele cu roșeață și scuame.

Acest produs Gerovital H3 Derma+ Gel Spalare pentru Piele cu Roseata si Scuame 150ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Q4U NutriTIS Crema nutritiva pentru ochi, 20 ml TIS
Steaua Divina AlcoolProtect, 60 capsule
Apa de trandafiri, 100ml, Niavis
Bioderma Sensibio Defensive Ser concentrat hidratant cu acid hialuronic 30 ml
Secom Licorice (Lemn dulce) 450mg, 100 capsule vegetale
Ulei dupa epilare cu extract de catina si galbenele, 236ml, Sabio
VICHY NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE Crema de zi cu efect de redensificare si reumplere, ten normal-mixt, 50ml
Spuma de curatare faciala Rose Passion, 150ml, OTACI
Ulei Esential Smirna (Commiphora myrrha) 100% Pur, 5ml, Soil
chevron-right-circle