Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si minerale
  4. /
  5. Solgar Vitamina B6 50...

Solgar Vitamina B6 50 mg 100 tablete

Proprietati: - are rol de coenzimă în descompunerea și utilizarea carbohidraților, grăsimilor și proteinelor; - facilitează eliberarea glicogenului pentru energie, din ficat și mușchi; - participă la utilizarea energiei în creier și în țesuturile nervoase, fiind esențială pentru reglarea sistemului nervos central. Mod de administrare: Pentru adulți, jumatate (1/2) de tableta , preferabil în timpul mesei. Compozitie: Vitamina B6 (piridoxină), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu și stearat de magneziu de origine vegetală), agenți de încărcare (celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză). Nu conține gluten, grâu, soia, lactate, drojdie, conservanți, îndulcitori, arome artificiale sau coloranți. Produsul poate fi consumat de vegani.

Acest produs Solgar Vitamina B6 50 mg 100 tablete din categoria Vitamine si minerale se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

46.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sapun Natural Cafea si Eucalipt, 90g, Savonia
Gustare eco din mar, capsuni, banane si afine Solo pentru +4 luni, 100g, Hero Baby
ABOCA RUSCOVEN PLUS 50 CAPSULE + RUSCOVEN BIO GEL 100ML GRATIS
Vopsea de par nuanta 9R roscat aprins, Color&Soin
CH-Alpha GEL cu Colagen pentru ingrijire intensiva, 75 ml
Multivitamine Lichide WOMAN ACTIVE 50+, 500ml, Swedish Nutra
Crema iluminatoare pentru fata Niacinamide Melazero Vita Blanc, 50ml, Trimay
Cremă De Masaj Sparelax
Vopsea demi-permanenta Shinefinity Zero Lift Glaze 08/8 Blue Pearl, 60 ml, Wella Professionals
chevron-right-circle