Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vichy Purete Thermal - Spuma de curatare, 150ml

Beneficii Purete Thermale Spuma de curatare:•    Elimina impuritatile•    Reda luminozitatea si prospetimea tenului•    Uniformizeaza suprafata pielii Ingrediente si inovatie Purete Thermale Spuma de curatare:•    CaptelaeTM•    Apa Termala VichyMod de folosire Purete Thermale Spuma de curatare:Apasati pompita pentru a elibera o doza de spuma bogata si delicat parfumata. Aplicati pe fata, masand pielea, evitand conturul ochilor. Clatiti din abundenta.

Acest produs Vichy Purete Thermal - Spuma de curatare, 150ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

74.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tetine silicon curgere medie, 2 bucati, Primii Pasi
Pasta de dinti Argento 4 Total Protection, 75ml, Puro by Forhans
MAGNISTERON 30 COMPRIMATE
Pachet Profecund B (2+1), 30 capsule, Hyllan
Extract gliceric anticolesterol, 50ml, AdNatura
Crema organica pentru definire si hidratare pentru par cret si ondulat antifrizz Wake Up Curl, 150ml, Naturigin
Feroglobin, 30 capsule, Vitabiotics
Plasture balsamic, 7 bucati, Otosan
Deodorant spray natural fara miros Salt Of The Earth, 100ml, Crystal Spring
chevron-right-circle