Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

RNW Crema de fata cu ceramide, 50 g

RNW Crema de fata cu ceramide, 50 grame pentru calmarea pielii sensibileDaca pielea este o bariera protectoare pentru tesutul conjunctiv, ceramidele sunt un scut eficient pentru piele. Lipide naturale din componenta pielii, ceramidele sunt esentiale pentru mentinerea hidratarii si sanatatii pielii. RNW Crema de fata cu ceramide, 50 grame reface stratul hidro-lipidic si ajuta la calmarea pielii afectate de agresiuni externe. Crema cu ceramide hidrateaza in profunzime si protejeaza zonele sensibile si cu tendinta de uscare.Alege rutina de ingrijire RNW ceramideRNW Crema de fata cu ceramide, 50 grame poate fi folosita ca atare sau inclusa in rutina ta de ingrijire post peeling sau pe baza de retinol. Crema de fata cu ceramide RNW se foloseste dimineata si seara, pe pielea curata si uscata. Aplica si maseaza usor prin miscari circulare. RNW Crema de fata cu ceramide, 50 grame e disponibila la comenzi online, cu livrare rapida la domiciliu.Beneficii RNW Crema de fata cu ceramide:ajuta la calmarea pielii;reface stratul hidro-lipidic;hidrateaza in profunzime;Repara si re-echilibreaza pielea sensibilizata;Ideala pentru rutina de ingrijire post peeling, laser sau daca folositi Retinol.Mod de administrare RNW Crema de fata cu ceramide:Se foloseste dimineata si seara . Se aplica pe pielea curata si uscata, cu miscari circulare si se maseaza usor.

Acest produs RNW Crema de fata cu ceramide, 50 g din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

152.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spuma modelatoare Volume Ultra Hold, 200ml, Taft
Rame ochelari de vedere dama vupoint MW0013 C2
Granola cu ciocolata si cafea fara gluten, 275g, Viblance
Sebamed Baby - Crema dermatologica extra delicata, 200ml
Memorie si concentrare, 30 comprimate, Alevia
MICROLIFE MT50 TERMOMETRU DIGITAL
Aparat pentru pregatirea formulei de lapte praf Perfect Prep Alb, 1 bucata, Tommee Tippee
ENTEROLACTIS DUO 20PLICURI
CERAVE CREMA HIDRATANTA FATA SI CORP PIELE USCATA SI FOARTE USCATA 340G
chevron-right-circle